در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
سرقت از منازل پایتخت نشینان با استفاده از سنگ فرز/ متهمان بازداشت شدند

سرقت از منازل پایتخت نشینان با استفاده از سنگ فرز/ متهمان بازداشت شدندسرهنگ عباس مرادی سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران بزرگ در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: پس از دریافت شکایتی مبنی بر سرقت  منزلی در شمال پایتخت، پس از تشکیل پرونده و بررسی موضوع سارقان سابقه دار منازل شمال تهران در محله محمودیه توسط ماموران کلانتری محل شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: این افراد در فرصت مناصب و در نبود مالکان خانه‌ها، با استفاده از سنگ فرز اقدام به بازکردن قفل‌های درب منازل شهروندان کرده و در نهایت اقدام به سرقت لوازم با ارزش موجود در منازل می‌کردند.


بیشتر بخوانید: بازداشت سارقان منازل جنوب شهر تهران در غرب کشور


به گفته سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران بزرگ متهمان دارای ۱۲ فقره سابقه سرقت هستند و پرونده این افراد برای بررسی بیشتر به مقام قضایی ارجاع خواهد شد.

انتهای پیام/