به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آبان ماه سال جاری یک دانش آموز زنجانی توسط معلم ورزش مورد ضرب و شتم قرار می گیرد تا جایی که لب او دچار پارگی شدید و یکی از دندان هایش آسیب می بیند.
این دانش آموز به همراه پدر خود، شکایاتی در کلانتری و اداره آموزش و پرورش زنجان ثبت کرده اند اما تا کنون نتیجه ای حاصل نشده است.
دانش آموز مضروب گفت: یکی از مسئولین مدرسه دوستم را کنار کشیده و به او گفته اگر رضایت ندهم همه کلاس را در یک درس مردود می کند.
وی در تشریح ماجرا گفت: درجریان برگزاری یک مسابقه بین کلاسی یکی دانش آموزان که داور مدام اصرار می کرد لباس ورزشی ام را در بیاورم که من هم متاسفانه با او بد صحبت کردم و لفظ بدی به کار بردم اما بلافاصله نیز از او و معلم خود عذرخواهی کردم ولی معلمم توجهی نکرد و شروع به کتک زدن من کرد و بابت این کار خود عذرخواهی هم نکرد.
زنی که وکیل محمد علی نجفی شد + عکس
بازداشت مردی که همسرش را با چکش کشت و جسدش را در فریزر مخفی کرد!
دسیسه شوم نامادری رنگ خون گرفت
ارتباط خیابانی به جنایت ختم شد
رقیب عشقی با چاقو پسر جوان را سلاخی کرد
مرد شیطان صفت جان نامزدش را به طرز فجیعی گرفت + عکس
زنده زنده سوختن ۲ کودک در هواپیما!
شکایت زنان از پزشک زیبایی به خاطر فیلمبرداری پنهانی
بازداشت ۲۴۰ اغتشاشگر در کرمانشاه + جزئیات
وی در ادامه افزود: از آنجا که پدرم به شدت از این کار معلمم ناراحت است و او حتی یک تماس برای عذرخواهی نگرفته است بر شکایت خود اصرار دارم.
این دانش آموز تصریح کرد: بابت این اتفاق یکی از معلمانم که مرد بسیار خوبی است، برای عذرخواهی به خاطر رفتار آن معلم به مغازه پدرم آمد ولی معلم ورزشم این کار را نکرد.
منبع:جماران
انتهای پیام/