امام جمعه ارومیه؛
دارا بودن قدرت مدیریتی معیار انتخاب نمایندگان مجلس باشد

دارا بودن قدرت مدیریتی معیار انتخاب نمایندگان مجلس باشدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه،حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ارومیه، با اشاره به حضور مردم در صحنه مقابله با آشوب‌های اخیر، از این بصیرت مردم تقدیر کرد و اظهار داشت: نیروهای امنیتی و بسیج اجازه تعدی آشوبگران را ندادند و در ادامه نیز باید نمایندگان مجلس و مسئولان مربوطه نسبت به رساندن درخواست مردم به گوش مدیران تلاش کنند.

او افزود: باید تدبیر مناسب شود، چرا نمایندگان با کارشناسی مناسب نسبت به بررسی وضعیت اقدام نمی‌کنند؟ مردم از دولت و مجلس انتظار انجام کارها با کارشناسی را دارند.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: اینکه نمایندگان مجلس با آشوب‌ها نسبت به ارائه طرحی اقدام کنند درست نیست، باید همراه با کارشناسی و با طمانینه باشد.

او ادامه داد: عنوان کمک هزینه حمایت معیشتی درست نیست و باید عنوان درستی برای مردم ایران انتخاب شود که عظمت و عزت مردم را زیر سوال نبرد.

حجت‌الاسلام قریشی، با اشاره به پشت سر گذاشتن هفته بسیج، ابراز داشت: تمام مسئولان و مردم باید در خصوص بیانات ایشان در جمع بسیجیان اهتمام داشته باشند.

او گفت: جای تاسف است که مدیران و مسئولان از همراهی رهبر انقلاب در عرصه‌های مختلف بازمی‌مانند.

امام جمعه ارومیه، تصریح کرد: مجاهدت در عرصه دفاع سخت و نرم باید برای همه مردم و مسئولان در اولویت باشد و روحیه بسیجی برای همه معنا داشته باشد.

او با اشاره به اینکه مسئولان باید همانند بسیجیان دوران دفاع مقدس نسبت به تلاش و کوشش در مسیر رفع نیازهای مردم پیش‌قدم شوند، بیان داشت: اینکه رهبر انقلاب در مورد لزوم آینده‌نگری بسیجیان تاکید دارند، نشان دهنده اهمیت این موضوع و نیاز کشور به هشیاری و دوری از خواب و بیخیال است که نیاز امروز جامعه است.

حجت‌الاسلام قریشی، تاکید کرد: باید دشمن را بشناسیم و از غفلت دوری کنیم. باید یاد و خاطره بسیجیان واقعی و نمونه در جامعه زنده و بازآوری شود. همه در این راستا تلاش و همت کنیم و یاد بزرگان عرصه‌های مختلف را در جامعه زنده نگه داریم.

او ضمن گرامیداشت یاد شهید مدرس، به اقدام وی برای استیضاح رضاشاه اشاره کرد و گفت: همین اقدام انقلابی وی باعث شد تا به دست خناسان شهید شود.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی، ابراز داشت: نمایندگان مجلس باید با الگوگیری از شهید مدرس نسبت به اقدام انقلابی و با نترس بودن به گرفتن حق مردم اقدام کنند.

او گفت: انتخاب نمایندگان باید با تدبر و عقلانیت باشد چراکه هر نماینده نشانه عقل، فهم، درک و شعور مردم منطقه است، باید کسی انتخاب کنیم که موجب افتخار و سربلندی باشد نه اینکه مردم بخاطر انتخاب سرافکنده شوند.

حجت‌الاسلام قریشی، اضافه کرد: ثبت‌نام برای کاندیداتوری در انتخابات مجلس باید با بررسی و شناخت واقعی زمان و شرایط باشد. مسئولان مربوطه هم باید شرایط را اصلاح کرده و نسبت به سهولت شرایط انتخاب اقدام کنند.

او عنوان کرد: چرا باید رای به سمت پولدارها و اهالی زور و زر و تزویر برود؟ مسئولان باید طوری اقدام کنند که معیار از قدرت‌مداری و پولداری به سمت فضل و برتری علمی و توانمندی برود.

امام جمعه ارومیه، گفت: باید وضعیت مالی کاندیداها بررسی و رسیدگی شود و سقف مالی برای حضور در صحنه معرفی شود.

او افزود: قدرت مدیریتی باید ارجح بر قدرت مالی باشد.

حجت‌الاسلام قریشی، در پایان اظهار داشت: هیچ تاییدیه‌ای از سوی نمایندگان ولی‌فقیه انجام نمی‌شود و هر فردی نیز سراغ من برای حضور در صحنه بیاید تنها با راهنمایی و درخواست برای حضور در صورت داشتن توان مدیریتی مواجه می‌شود.

بیان نکاتی در خصوص معاد و خانواده از دیگر محورهای خطبه‌های امروز نماز جمعه ارومیه بود.

انتهای پیام/م

نماز جمعه ارومیه