انصاری‌فرد: کسی برای جذب بیرانوند به تهران نیامد

انصاری‌فرد: کسی برای جذب بیرانوند به تهران نیامدبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدحسن انصاریفرد درباره مذاکره صبح امروز با گابریل کالدرون بابت باخت یک بر صفر این تیم مقابل نفت مسجدسلیمان گفت: صحبت‌های خوبی در این زمینه داشتیم و تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا در ادامه بازی‌ها به خصوص دیدار با نفت آبادان در جام حذفی موفق شویم.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره ضعف این تیم در امر گلزنی و بحث جذب مهاجم به جای جونیور اظهار داشت: سه بازیکن طراز اول دنیا را برای حضور در پست مهاجمی به آقای کالدرون معرفی کردیم که قرار است ایشان نظر بدهد. با این حال خودم فکر می‌کنم مشکل تیم در زمینه گلزنی برطرف شود. این سه مهاجم شاخص جهان را به سرمربی تیم معرفی کردیم و امیدوارم تصمیم خوبی در این باره بگیریم. ضمن اینکه علی علیپور هم برای دو فصل اقای گل شده است و اطمینان دارم این مساله برطرف می‌شود. موقیعت‌های خطرناک زیادی ایجاد می‌کنیم که باید آن‌ها را به گل تبدیل کنیم.

انصاریفرد که با بخش خبری شبکه سه گفتگو می‌کرد درباره شایعه حضور مسئولان ویتوریا گیمارش در تهران برای مذاکره بر سر انتقال علیرضا بیرانوند به این تیم پرتغالی تاکید کرد: او از تیم‌های زیادی در ابتدای فصل پیشنهاد داشت، اما الان هیچ مسئولی از گیمارش نیامده است. نمی‌دانم این خبر‌ها چگونه و از چه طریقی مطرح می‌شود.

وی درباره زمان بازگشت بشار رسن یادآور شد: او مشکل پاسپورت داشت که قول داده است فردا یکشنبه به تهران بیاید. به هر حال بازیکن تیم ملی عراق است و در بازی‌های رسمی باید به اردو‌های این تیم برود.

منبع:خبرآنلاین

انتهای پیام/