خسارت ۱۰۰ درصدی پایگاه اورژانس صدرا

خسارت ۱۰۰ درصدی پایگاه اورژانس صدرابه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدجواد مرادیان از خسارت ۱۰۰ درصدی پایگاه اورژانس صدرا اطلاع داد و گفت: نه تنها در صدرا که در بعضی از نقاط شهرستان شیراز شاهد تعرض به آمبولانس‌ها بودیم.

او با بیان ابنکه در حوادث اخیر شاهد حمله به پرسنل اورژانس و پایگاه‌ها بودیم، افزود: پیش‌بینی می‌شود که در ناآرامی‌های اخیر بالغ بر ٢٠ میلیارد ریالی خسارت به مجموعه اورژانس شهرستان شیراز وارد شده باشد.

رئیس اورژانس فارس ادامه داد: در همه جای دنیا، حمله به آمبولانس و تیم امدادی مردود است و حتی در هیچ جنگی به آمبولانس‌ها حمل نمی‌کنند، چون مخاطبین ما، مستاصل‌ترین افراد هستند.

مرادیان بیان کرد: ترافیک سنگین و حمله به آمبولانس‌ها در روز‌های اخیر موجب شد تا امکان اعزام به موقع نیرو‌های امدادی برای انتقال مصدومان و بیماران فراهم نشود یا مصدوم را به نقطه‌ای جابه‌جا کنند که امکان ارائه خدمات وجود داشته باشد.
انتهای پیام/م

خسارت ٢٠ میلیارد ریالی به اورژانس فارس