مدیر جهاد کشاورزی خواف گفت: حجم برداشت محصول ذرت علوفهای در شهرستان خواف از ۱۵هزار تُن در پارسال به ۲۵هزار تُن در سال زراعی جاری افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، رحمان دادپور
مدیر جهاد کشاورزی خواف گفت: برداشت ذرت علوفهای از سطح ۶۲۰ هکتار مزرعه زیرکشت این محصول در خواف از ابتدای مهر ماه امسال آغاز شد و در مجموع ۲۵ هزار تن این محصول برداشت شد.
او تصریح کرد: این درحالی است که پارسال ۴۶۴ هکتار از
اراضی کشاورزی شهرستان خواف زیر کشت ذرت علوفهای رفته بود.
مدیر جهاد کشاورزی خواف گفت: این شهرستان از مناطق مستعد ذرت علوفهای در جنوب خراسان رضوی است و محصول برداشت شده علاوه بر این شهرستان به دیگر مناطق همجوار نیز ارسال میشود.
ذرت علوفهای از محصولات مهمی است که به عنوان
خوراک دام به ویژه گاو و گوسفند مورد استفاده قرار میگیرد و کمیت (مقدار علوفه) و کیفیت (درصد پروتئین، نشاسته، مواد معدنی) علوفه آن از اهمیت ویژهای برخوردار است و گیاه ذرت مواد قندی و نشاسته زیادی دارد و عملکرد علوفه ذرت به ۸۰ تا ۱۰۰ تن در هکتار میرسد.
انتهای پیام// ز.م
حجم تولید ذرت در خواف افزایش یافت