۳۰ تیم برای پایش ملخ صحرایی در کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، حسین لایقی مطلق  مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در نشست مبارزه با افت ملخ صحرایی در گچساران به آماده باش استان برای مقابله با آفت ملخ‌های صحرایی اشاره کرد وگفت: اکنون تمام امکانات برای پایش این آفت اماده است تا در صورت مشاهده در مراحل اولیه مقابله شود.

او بیان کرد: برای مبارزه با ملخ‌های مهاجم در مراتع این استان به بیش از ۱۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

لایقی مطلق گفت: عملیات سم پاشی و مبارزه با ملخ صحرایی در سال گذشته در ۱۱هزارو ۵۰۰ هکتار از مراتع، اراضی و باغ‌های این استان با موفقیت انجام شد.

او اظهار کرد: امکان تخم گذاری ملخ‌های صحرایی که سال گذشته به مزارع و مراتع کهگیلویه و بویراحمد هجوم آورده بودند وجود دارد به همین دلیل نیاز است دستگاه‌های متولی از جمله منابع طبیعی، محیط زیست، شهرداری‌ها و بخشداری‌ها برای مبارزه و پایش ملخ با هم تعامل بیشتری داشته باشند.

لایق مطلق گفت: در سال گذشته بیش از پنج میلیارد ریال برای پایش و مبارزه با ملخ‌های صحرایی هزینه شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: ستاد مبارزه با ملخ‌های صحرایی در هشت شهرستان استان هم اکنون تشکیل شده است.

لایقی مطلق ابراز داشت: در سال گذشته کار پایش ملخ‌های صحرایی در ۱۲۵ هزار هکتار از مراتع مناطق مختلف استان انجام شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سال گذشته پنج هزار لیتر سم برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی در این استان استفاده شد تصریح کرد: بخشی از سم مورد نیاز برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی در سالجاری هم اکنون تامین شده است.

لایقی مطلق ابراز داشت: کار ساماندهی نیرو‌های انسانی مورد نیاز سم پاشی و پایش در شهرستان‌های کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.

ملخ‌های مهاجر که بهمن ماه سال گذشته از کشور‌های حوزه شبه جزیره عربستان از جمله امارات، عمان و کشور عربستان وارد برخی استان‌های جنوب شرق کشور شده بود، تاکنون در برخی استان‌های کشور از جمله سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان، بوشهر، فارس، جنوب خراسان جنوبی، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و حتی اردبیل و گلستان مشاهده شده‌اند.

انتهای پیام/غ

مبارزه با ملخ های صحرایی