توئیت معنادار تهیه کننده ماجرای نیمروز؛
آیا محمود رضوی به فعالیت سینمایی خود ادامه می‌دهد؟ + تصویر

توئیت معنادار تهیه کننده ماجرای نیمروز/ آیا محمود رضوی به فعالیت سینمایی خود ادامه می‌دهد؟به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمود رضوی تهیه کننده فیلم ماجرای نیمروز و رد خون به مناسبت سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، پستی را در صفحه شخصی توئیتری خود با هشتگ لانه جاسوسی به اشتراک گذاشت.

رضوی با انتشار این پست به برخی ابهامات در خصوص توقف فعالیت‌های سینمایی‌اش دامن زد. او در این پست از تهیه فیلمی با مضمون تسخیر لانه جاسوسی نوشت که قرار بود تا چهلمین سالگرد تسخیر به سرانجام برسد که گویا این اتفاق نیفتاده است. 

رضوی در توئیتر خود چنین نوشت: 

«سال گذشته در سی‌ سالگی مرصاد ،با خون دل ردخون را به جشنواره رساندیم و امسال خیلی تلاش کردیم تا بتوانیم در چهلمین سال تسخیر لانه جاسوسی، تسخیر را روایت کنیم، نشد که بشود

شاید قسمت این بود که ماجرای نیمروز۲ آخرین برگ از دفتر دیکته‌های ما باشد!

تا یار که را خواهد و‌ میلش به که باشد.»

توئیت معنادار تهیه کننده ماجرای نیمروز/ آیا محمود رضوی به فعالیت سینمایی خود ادامه می‌دهد؟

انتهای پیام/