ثبت ۲۹ وقف جدید در استان کرمانشاه

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،حجت الاسلام مهدی توسلی معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال شهرستان سرپلذهاب با ۱۵ وقف جدید بیشترین موقوفات جدید ثبت شده در استان را به خود اختصاص داده، گفت : بعد از شهرستان سرپلذهاب، مردم شهرستان پاوه با هفت وقف جدید آمار بیشترین موقوفات استان کرمانشاه را از آن خود کرده‌اند.

او گفت : مابقی وقف‌های جدید استان در شهرستان‌های کرمانشاه و اسلام آبادغرب به ثبت رسیده است.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه افزود: در مدت مشابه سال گذشته ۲۷ وقف جدید در استان کرمانشاه ثبت شده بود و امسال تاکنون شاهد افزایش گرایش مردم استان به سوی وقف بوده‌ایم.

توسلی با بیان اینکه غالب موقوفات جدید به وقف زمین برای ساخت مسجد اختصاص دارد، گفت: اکثر واقفین زمانی برای ثبت اموال خود به عنوان موقوفه به ادارات اوقاف مراجعه می‌کنند که تصمیم خود را گرفته اند و نیت هم کرده‌اند و مشاوره و راهنمایی آن‌ها جهت وقف براساس نیاز‌های روز تاثیر چندانی ندارد.

توسلی با اشاره ضرورت پای کار آمدن صدا و سیما و دیگر رسانه‌ها برای جهت دهی واقفان جدید به سمت نیات متناسب با نیاز روز گفت: باید با انجام اقدامات فرهنگ سازانه مردم را به سوی وقف کردن متناسب با نیاز‌های روز جامعه سمت و سو دهیم.

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه افزود: جامعه در همه زمان‌ها به موضوعاتی مثل کمک به ازدواج جوانان، کمک به ساخت مسکن برای افراد بی بضاعت، کمک به توسعه علم و دانش و بحث‌های محیط زیستی نیاز دارد و لذا باید واقفان جدید به سمت وقف کردن اموال خود با نیات متناسب با نیاز جامعه بروند .

 

 

انتهای پیام/د

۲۹ وقف جدید ثبت شد