همسفران خورشید همراه با زائران پیاده

قزوینی نماینده جمعیت هلال احمر خراسان رضوی در حاشیه نشست اطلاع رسانی دهه آخر صفر در مشهد، در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: هر ساله در دهه آخر صفر طرحی با نام همسفران خورشید از هلال احمر انجام می‌شود که امسال با همسفران خورشید ۶ در خدمت زائران پیاده علی بن موسی الرضا (ع) هستیم.

او تصریح کرد: تمامی افرادی که برای این ایام آماده خدمت کردن هستند بنا به علاقه قلبی خود و ارادت ویژه به این امام بزرگوار است و هیچ گونه تمایل مادی ندارند.

نماینده جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: به منظور آمادگی نیرو‌ها، ۱۰۲ پست در محور‌های منتهی به مشهد قرار داده شده است که از این تعداد ۲۸ پست دائمی و ۷۴ پست برای این ایام در نظر گرفته شده است؛ همچنین ۶۲ آمبولانس،۲۲خودرو نجات،۶موتورلانس و یک بالگرد برای انجام عملیات در نظر گرفته شده است.

قزوینی افزود: برای اینکه در سال‌های آینده با مشکلات کمتری مواجه شویم نیاز است تا با اطلاعیه‌ها و فرهنگ‌سازی به موقع از شرایط جاده‌ای سبک، سبک پوششی، بهداشت و نوع راهپیمایی برای مردم اطلاع رسانی شود.

انتهای پیام //م.‌ی



آمادگی کامل نیرو‌های هلال احمر برای خدمت رسانی