لزوم توجه به کیفیت نان و سلامت مصرف کنندگان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز با همراهی مسئول و کارشناسان واحد بهداشت حرفه‌ای و واحد بهداشت محیط این مرکز از شرکت نان اکسین در مسیر جاده اهواز -اندیمشک بازدید نمود.

در این بازدید ضمن بررسی فرآیند خط تولید و روش تولید صنعتی نان بصورت بهداشتی از بخش‌های مختلف خط تولید از جمله؛ تولید نان حجیم و نیمه حجیم باگت، نان همبرگر و نان اسنک و پودر سوخاری بازدید شد.

شریفی در این بازدید در جمع مدیرعامل و کارشناسان شرکت و تیم همراه گفت: کشور ما از لحاظ مصرف سرانه نان یکی از پر مصرف‌ترین کشور‌های جهان است و با توجه به افزایش تولید موادغذایی بی کیفیت و نامطلوب توسط تولید کنندگان و سوء استفاده از نیاز‌های تغذیه‌ای مردم، به نظر می‌آید که اشاعه فرهنگ صحیح مصرف مواد غذایی و معرفی مواد غذایی مفید و بهداشتی با ارزش تغذیه این مناسب می‌تواند در ارتقای سطح آگاهی مصرف کنندگان و به تبع آن افزایش سلامت جامعه روند مطلوبی را ایجاد نماید و منجر به توجه ویژه مردم و مسئولان به این مهم شود.

او در ادامه بیان کرد: نان‌هایی که به صورت سنتی از طریق کارگاه‌های نان فانتزی تولید و بسته بندی می‌شود و در فروشگاه‌های مواد غذایی عرضه می‌گردد به دلیل بسته بندی آن‌ها به صورت گرم و استفاده نایلون از نظر بهداشتی غیر قابل مصرف هستند و امکان بروز بیماری‌های گوارشی را به همراه دارد.

دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان اهواز با اشاره به اینکه وجود چنین صنایعی یک فرصت در استان محسوب می‌شود که هم می‌تواند سلامت مردم را تامین نماید و هم ایجاد اشتغال پایدار تضمین کند، اظهار داشت: مرکز بهداشت غرب اهواز این آمادگی را دارد که موضوع جمع آوری نان‌های سنتی غیر بهداشتی را در شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان مطرح نماید، چراکه امنیت غذایی و ایمنی غذا از واژه‌های مهم و کاربردی است که امروزه در اسناد توسعه‌ای به آن پرداخته شده است و برای تامین امنیت غذایی در هر نظام اجتماعی باید سازمان‌ها و نهاد‌ها با هم همکاری داشته باشند.

شریفی در پایان تصریح کرد: امنیت غذایی به دسترسی همه افراد یک جامعه، در تمام ادوار عمر به غذای کافی و سالم برای داشتن زندگی سالم و فعال گفته می‌شود.

انتهای پیام/گ

نظارت بر مراحل تهیه تا عرضه نان در بازار