امدادرسانی هلال احمر استان اصفهان به به ۳۱۴آسیب ‌دیده

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،محمد محمدی رئیس جستجو و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان در خصوص وضعیت امدادرسانی جمعیت هلال احمر استان اصفهان درحوادث هفته گذشته، اظهار کرد: از تاریخ ۲۰ تا ۲۷ مهرماه تعداد ۱۰۵ مورد حادثه اتفاق افتاد که این حوادث شامل ۴۶ مورد حوادث جاده ای، ۲۸ مورد خدمات حضوری، یک مورد دریایی و ساحلی، ۲۲ مورد حوادث شهری، یک مورد ریزش آوار و شش مورد حادثه صنعتی و کارگاهی بوده که به جمعیت هلال احمر استان اصفهان گزارش شده است.

او با تاکید بر اینکه مجموع کل آسیب‌دیدگان حوادث هفته گذشته ۳۱۴ نفر بودند، گفت: تعداد ۹۴ نفر مجموع نجات یافتگان حوادث هفته قبل بودند که خدمات امدادرسانی و انتقال ۸۶ نفر به بیمارستان برای تکمیل درمان و خدمات درمانی سرپایی برای هشت نفر انجام گرفت.

محمدی خاطرنشان کرد:درحوادث جاده‌ای هفته گذشته اسکان اضطرای در پایگاه‌های بین شهری برای تعداد ۵۳ نفر انجام شد که بیشتر موارد به دلیل نقص فنی خودروها، تصادفات جاده‌ای خستگی و خواب آلودگی رانندگان در طول مسیر و اسکان زائران اربعین در راه مانده که در حال بازگشت به استان دچار مشکلاتی شدند و برای امداد رسانی و ارائه خدمات تحت پوشش اسکان اضطراری جمعیت هلال احمر اصفهان قرار گرفتند.

رئیس جستجو و نجات جمعیت هلال‌احمر استان اصفهان با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۴ تیم عملیاتی در امدادرسانی به حادثه دیدگان حوادث جاده‌ای درهفته گذشته پاسخگو بودند، اظهار کرد: تعداد ۳۲۴ نفر نیرو‌های عملیاتی نجات‌گر با اعزام تعداد ۹۶ دستگاه مجموع کل آمبولانس‌ها در این تیم‌ها برای امداد و نجات مصدومان حوادث حضور فعال داشتند.

انتهای پیام/م

 

وضعیت امدادرسانی ‌جمعیت هلال احمر استان اصفهان ‌درحوادث هفته ‌گذشته

 

منبع:ایمنا