توافق ترکیه و روسیه بر سر کنترل مرز‌های شمالی سوریه

توافق ترکیه و روسیه بر سر کنترل مرز‌های شمالی سوریهبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با ورود مقامات ارشد آمریکا به ترکیه، برخی منابع از حضور هیئت بلندپایه روسیه در آنکارا خبر می‌دهند.

گفته می‌شود در دیدار نماینده ویژه ولادیمیر پوتین با سخنگوی ریاست‌جمهوری ترکیه، دو کشور بر سر حفظ تمامیت ارضی سوریه و خروج عناصر کُرد از مناطق نزدیک به مرز‌های ترکیه توافق کردند.

وزیر خارجه و معاون ریاست‌جمهوری آمریکا برای بررسی تحولات شمال سوریه ساعاتی پیش وارد آنکارا شدند.

مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه اعلام کرده بود اگر روسیه عناصر تروریستی (احزاب کُرد) را از شمال سوریه خارج کند، ما مخالفتی با حضور ارتش سوریه در این منطقه نداریم.

چاووش اوغلو درباره تحریم‌های احتمالی آمریکا علیه رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه نیز گفت: «موضوع امنیت ملی، اولویت برتر ماست. صراحتا می‌گویم که ما از تحریم‌ها نمی‌هراسیم. اگر امروز تروریست‌ها را از بین نبریم، فردا نمی‌توانیم فراتر از مرزها، آن‌ها را نابود کنیم بنابراین این موضوع بیش از تحریم‌ها برای ما حائز اهمیت است».

پیشتر نیز روسیه تأکید کرده بود کنترل مناطق مرزی شمال سوریه باید در اختیار نیروهای ارتش این کشور باشد.

انتهای پیام/