یک شرکت‌های مسافربری متخلف حمل و نقل در قم پلمب شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،ابوالفضل جمالی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم گفت: در تمام اوقات اجرای طرح ساماندهی سفر‌های اربعین، کارشناسان حوزه معاونت حمل‌ونقل، نسبت به بازرسی و کنترل ناوگان عمومی حمل مسافر در پایانه‌های مسافری، پاسگاه‌های پلیس‌راه و مبادی جاده‌ای استان نظارت دارند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم تصریح کرد: با توجه به در پیش بودن مراسم اربعین حسینی و حجم بالای سفر‌هایی که از استان قم به مقصد مرز مهران و دیگر مرز‌های مشترک عبوری با کشور عراق انجام می‌شود نظارت بر عملکرد شرکت‌های حمل‌ونقل بیشتر شده است.

او  افزود: مردم می‌توانند شکایات گران‌فروشی بلیط را با سامانه تلفنی ۱۴۱ درمیان بگذارند و همچنین انتقادات و پیشنهادت خود را به سامانه پیام کوتاه ۳۰۰۰۱۴۱ ارسال کنند.

جمالی ادامه داد: اداره کل راهداری و حمل‌ونقل استان نظارت بسیار جدی نسبت به فعالیت شرکت‌های مسافربری دارد و در این زمینه یکی از شرکت‌های متخلف که توسط زائران تخلف آن گزارش شد پلمپ شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم یادآورشد: این شرکت مسافربری به دلیل عدم رعایت قوانین و مقررات حمل‌ونقل و همچنین عدم ارائه خدمات مطلوب به زائران و مسافران و تأخیر بیش از یک ساعت در سرویس تعطیل و پروانه آن باطل شد.

انتهای پیام/ح

پلمب یکی از شرکت‌های مسافربری متخلف حمل و نقل قم