برداشت انگور از ۵۰۰ هکتار تاکستان‌های شهرستان خوانسار

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،محمد رضا مجیدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوانسار، تولید سالانه این محصول باغی از تاکستان‌های بارور این شهرستان را ۱۰ هزار تن اعلام کرد و گفت: ۴۰ درصد محصول انگور این شهرستان به کشمش و ۵۰ درصد هم به شیره انگور فرآوری و تنها ۱۰ درصد به صورت تازه خوری مصرف می‌شود.

محمد رضا مجیدی افزود: کشمشی، ریش بابا، پیش رس و عسگری از مهم‌ترین ارقام انگور در خوانسار است که در روستا‌های رحمت آباد، ویست، ارجنک، کهرت و سنگ سفید کشت می‌شود.

او گفت: با برداشت انگور و فرآوری آن به کشمش و شیره انگور زمینه اشتغال ۲۰۰ نفربه صورت مستقیم و غیرمستقیم فراهم شده است.

مدیر جهاد کشاورزی خوانسار افزود: خاک مرغوب، هوای سالم، استفاده از آب قنوات و چشمه‌ها و نور مناسب موجب تولید انگور با کیفیت و فرآورده‌های مرغوب کشمش و شیره انگور نسبت به دیگر مناطق در کشور شده است.

انتهای پیام/م

 

آغاز برداشت انگور از تاکستان های شهرستان خوانسار