رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران مطرح کرد؛
دولت سهم خود را از استقرار در تهران بپردازد

بدولت سهم خود را از استقرار در تهران بپردازده گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جواد حق‌شناس رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران در آیین بزرگداشت روز تهران گفت:ما امروز به نام تهران و برای تهران گرد هم امدیم و این گرد همایی در کاخ گلستان و خانه خورشید میراث ارزشمند تهران برگزار شده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران افزود:تهران همه چیز دارد و تاریخ و فرهنگ سرشار جزء موضوعاتی است که به تهران اصالت داده است.

حق‌شناس ادامه داد: تهران شهر شهیدان بلند آوازه است و باید به داشتن تهران افتخار کنیم و تلاش کنیم که ان برای آیندگان حفظ شود.

او تاکید کرد:چشم را نباید بر روی مشکلات شهر بست و باید برای ان چاره جست و اگر بخواهیم از جان شهر مایه بگذاریم آسیب خواهیم دید.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران افزود: توسعه حمل و نقل و دیگر امکانات در پایتخت زمانی بر ارزش تهران می‌افزاید که دیگر ارزش‌ها را از شهروندان نگیریم و ما نباید تهران رابه گونه‌ای گسترش دهیم که به ظرفیت‌های فرهنگی ان توجه نشود و برنامه ریزی‌ها باید با نگاه فرهنگی به اجرا دربیاید، زیرا ارزش‌ها به شهر هویت می‌بخشد.

حق‌شناس ادامه داد: در شورای شهر تلاش می‌شود تهران شهری برای همه باشد و توسعه شهر به معنی حفظ منابعی است که برای ما ارزشمند است و هفته تهران زمانی جایگاه پیدا می‌کند که مردمی شود.

او تاکید کرد: رویداد تهران هدیه‌ای ارزشمند است و مردم تهران لیاقت پاسداشت ارزش‌های پایتخت را دارند و انتظار می‌رود دولت هم سهم خود را از استقرار در تهران بپردازد.

انتهای پیام/