فرمانده انتظامی شهرستان سلطانیه از توقیف یکدستگاه کامیون و کشف ۱۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه استانهایباشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،سرهنگ حسین اصانلو فرمانده انتظامی شهرستان سلطانیه با اعلام این خبر گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و حمایت از تولیدات داخلی ماموران پلیس آگاهی شهرستان در حین کنترل خودروهای عبوری موفق شدند یک دستگاه کامیون را در اتوبان زنجان – قزوین شناسایی و متوقف کنند.
وی افزود: در بازرسی از این خودرو ۱۲ هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل و نفت سفید را کشف و راننده خودرو به همراه پرونده متشکله به مرجع قضایی معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان سلطانیه از تعامل خوب مردم با پلیس قدردانی کرد و گفت: پلیس با تلاش شبانه روزی با هرگونه قاچاق، مقابله و مبارزه خواهد کرد که این امر با همکاری و مشارکت مردم نتایج مثبتی برای جامعه و اقتصاد کشور به دنبال خواهد داشت.