طغیان رودخانه در سندرک جان دو نفر را گرفت

طغیان رودخانه در  سندرک جان دو نفر را گرفتبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ، محمد احمدی فرماندار ویژه میناب گفت:دو نفر در بخش سندرک میناب بر اثر طغیان رودخانه جان خود را از دست دادند.

او افزود: بر اثر بارندگی شب گذشته که در بخشی از مناطق کوهستانی سندرک و بشاکرد اتفاق افتاد رودخانه‌ها طغیان کردند و یک خودرو را که در حال عبور از آبنمای نزدیک درپهن بود با دو سرنشن آب برد و هر دو نفر جان باختند.

فرماندارویژه میناب گفت: در ۳۱۰ نقطه خاموشی برق داشتیم که تا صبح امروز ۹۵ درصد آن‌ها رفع شده و در دو منطقه ۱۴ روستا و ده زیارتان محور ارتباطی مسدود شده بود که ماشین آلات و دستگاه‌ها در حال بازگشایی راه‌ها هستند.

احمدی افزود: در بارندگی روز گذشته به راه‌ها، تاسیسات برق و آب و کشاورزی خسارت‌هایی وارد شد که میزان خسارت در دست بررسی است.

انتهای پیام / ر

خسارت بارندگی در میناب