۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در آذربایجان غربی هزینه شد
میرصمد سیدموسوی روز چهارشنبه  درحاشیه دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه ، افزود: این اعتبار با موافقت مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی برای اجرای طرح‌های آبخیزداری نظیر سال گذشته هزینه می‌شود.

او با اشاره به پیشرفت ۱۰۰ درصدی پروژه‌ها اضافه کرد: اعتبار طرح‌های آبخیزداری آذربایجان غربی در سال جاری حدود ۲ برابر سال گذشته است که با توجه به این امر می‌توان طرح‌های کلان و بیشتری را در این حوزه اجرا کرد.

او با بیان اینکه با موافقت استاندار ۲۸۰ میلیارد ریال نیزاز محل اعتبارات استانداری به طرح‌های آبخیرداری اضافه می‌شود تصریح کرد: امسال ۸۰ هزار مترمربع عملیات آبخیزداری و سازه‌های مکانیکی در آذربایجان غربی به اجرا در می‌آید.
 
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی با اشاره به اینکه هم اکنون عملیات ۳۱ زیرحوزه آبخیز با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است، ادامه داد: علاوه بر آن، امسال در ۱۰ هزار هکتار از اراضی استان، عملیات نهال کاری و بذرکاری و مدیریت چرای دام انجام می‌شود.
 
او  افزود: سال گذشته نیز ۲۱۰ میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در آذربایجان غربی اختصاص یافته بود که هزینه شد.
 
انتهای پیام/م
 

پرداخت ۴۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح‌های آبخیزداری در آذربایجان غربی