راه‌های نا ایمن کابوسی برای روستائیان نیکشهر

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  راه یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مردم روستایی در جنوب سیستان و بلوچستان است که هرچند از طریق رسانه‌های ملی و محلی این مسئله را مطرح کرده اند، ولی همچنان نبود راه‌های ایمن برای مردم روستایی در این مناطق به یک کابوس تبدیل شده است.

وضعیت نامطلوب جاده‌های روستایی در شهرستان نیکشهر با توجه به کوهستانی بودن مناطق و قرار گرفتن در امتداد رودخانه‌های فصلی رفت و آمد مردم هنگام بارندگی را با مشکل جدی روبه رو کرده است.

راه‌های نا ایمن کابوسی برای روستائیان نیکشهر

حاتم کدخدا از اهالی روستای آبگاه بخش مرکزی شهرستان نیکشهر در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: : به دلیل اینکه اکثر روستا‌های این منطقه توسط رودخانه‌های فصلی احاطه شده اند در هنگام بارندگی ارتباط نزدیک به ۷۰۰۰ نفر از مردم حوزه آبگاه و کوچینک مسدود می‌شود

او به خبرنگار ما گفت: این منطقه با ۱۸۰۳ نفر دانش آموز یکی از مناطق پرجمعیت شهرستان نیکشهر به حساب می‌آید که معلمان آن هنگام بارندگی امکان آمدن به این منطقه را ندارند.

راه‌های نا ایمن کابوسی برای روستائیان نیکشهر

عبداله بلوچی دهیار روستای کناردان در رابطه با مشکل راه ارتباطی این روستا در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت:: متاسفانه جاده خاکی این روستا در مواقع بارندگی حتی تا یک ماه بازگشایی آن طول می‌کشد با توجه به پیگیری‌هایی که با نماینده حوزه انتخابیه داشته ایم، ولی همچنان قول‌ها بدون عمل پا برجا مانده است.

او  گفت: در طی چند سال اخیر به دلیل وجود مشکل راه ارتباطی جمعیت زیادی از این روستا مجبور به مهاجرت به مناطق دیگر شده اند.

منطقه گرگان شهرستان نیکشهر یکی از مناطق بکر و گردشگری این شهرستان است که وجود آبشار فیروزه‌ای باعث شهرت این منطقه شده است که پذیرای تعدادی زیادی از گردشگران استان و خارج از استان است که متأسفانه نبود راه ارتباطی مناسب باعث شده است که این منطقه برای خیلی از مردم ایران ناشناخته باشد.

راه‌های نا ایمن کابوسی برای روستائیان نیکشهر

عیسی بلوچی دهیار روستای سهرکلوت اضافه کرد: ۲۵ کیلومتر راه ارتباطی این روستا تا مرکز دهستان مهبان خاکی و صعب‌العبور است که در مواقع بارندگی تا ماه‌ها راه‌های ارتباطی این منطقه مسدود می‌شود.

او می‌گوید: در موقع بارندگی مردم برای تهیه مایحتاج و انتقال مریضان بد حال و مادران باردار با مشکل جدی مواجه هستند که اهالی منطقه مجبورند بیماران خود را مثل جنازه بر دوش می‌گیرند و حمل می‌کنند.

منطقه هنزم و زیردان شهرستان نیکشهر با ۱۲ پارچه آبادی با جمعیتی بالغ بر ۳۵۰۰ نفر جمعیت همچنان مردم آن از نبود راه ارتباطی مناسب رنج می‌برند

دهیار یکی از روستا‌های این منطقه به خبرنگار ما گفت: مردم برای رفت و آمد مجبور هستند با ماشین‌های مسافر کش تویوتا به شهرستان بروند که این امر باعث می‌شود مردم جریمه‌های سنگینی را پرداخت کنند

بلوچ دهیار زیردان افزود: به دلیل مناسب نبودن راه ارتباطی مردم مجبور هستند راه یک ساعته را ۴ ساعته طی کنند.

‌او گفت: سال ۹۳ مدیرکل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان قول افتتاح و بهره برداری از راه این منطقه را داده بود که متأسفانه همچنان به حال خود رها شده است

چندی پیش نیز تصادف محور قصرقند به نیکشهر ۶ کشته و ۱۲ زخمی بر جا گذاشته بود.

شهرستان نیکشهر با جمعیتی بالغ بر ۱۸۲ هزار نفر جمعیت در جنوب سیستان و بلوچستان واقع شده است، این شهرستان از شمال با ایرانشهر، جنوب با چابهار و از غرب با شهرستان فنوج همجوار است

به دلیل گستردگی و صعب‌العبور بودن برخی از مناطق این شهرستان، همچنان مردمان روستایی نیکشهر از نبود راه ارتباطی مناسب رنج می‌برند.

انتهای پیام/ع

راه های ناایمن بلای جان مردم روستاهای جنوب سیستان وبلوچستان