تداوم شرجی در پاییز خوزستان

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد سبزه‌زاری مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به تداوم شرجی در استان گفت: تا اواسط روز چهارشنبه هفته جاری وزش باد‌های متوسط برای استان پیش بینی می شود.

او در ادامه افزود: از اواسط روز چهارشنبه تا شنبه هفته آینده جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت و شرجی در نوار ساحلی، نیمه جنوبی، مرکزی و بعضا بخش‌هایی از شمال خوزستان خواهد شد.

سبزه زاری بیان داشت: تا روز جمعه هفته جاری شاهد کاهش یک تا ۲ درجه‌ای دما خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان تصریح کرد: امروز  بیشترین میزان رطوبت در هندیجان ۹۱ درصد، گتوند ۶۶ درصد، ایستگاه کشاورزی اهواز و ماهشهر ۶۵ درصد و در دزفول ۵۸ درصد گزارش شد.

این مقام مسئول گفت: طی  ۴۲ گذشته آبادان با ۴۵.۲ و ایذه با ۱۹.۳ به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط خوزستان بودند وتغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۵ تا ۲۸.۹ درجه سانتیگراد در نوسان اعلام گردید.

انتهای پیام/م

شرجی تابستان به پاییز  خوزستان رسید