پرده خوانی عاشورایی در مکان‌های عمومی شهر
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان  مرضیه معصومی، رابط سیزدهمین جشنواره قصه گویی استانی در اصفهان گفت: با هدف آشنایی مردم با بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی پرده خوانی عاشورایی در مکان‌های عمومی شهر اصفهان با همکاری اعضاءکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان اجرا شد.

 او اظهار داشت: با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین به تصویرکشاندن واقعه عاشورا با رویکرد آشنایی بیش از پیش مردم با فرهنگ عاشورایی و همچنین با هدف آشنایی مردم با بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی پرده خوانی عاشورایی در مکان‌های عمومی شهر اصفهان با همکاری اعضاءکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان اجرا شد.

رابط سیزدهمین جشنواره قصه گویی استانی در اصفهان در ادامه افزود: این اجرا‌ها توسط گروه‌های متحصص قصه گویی که از اعضاء کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بودند در مکان‌های عمومی شهر اصفهان از جمله میدان امام خمینی (ره) و باغ غدیر با موضوع واقعه عاشورا در قالب قصه‌های کودکان و نوجوانان به صورت قصه گویی با شیوه پرده خوانی طراحی و اجرا شدند.

کارشناس فرهنگی کانون در اصفهان افزود: همچنین در حاشیه‌ی این برنامه‌ها قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای نیز مورد توجه قرار گرفت و مردم با این سبک از قصه گویی نیز آشنا شدند.

مرضیه معصومی افزود: در این برنامه‌ها گردشگران خارجی نیز حضور داشتند و از این اقدام استقبال کردند.

رابط سیزدهمین جشنواره قصه گویی استانی در اصفهان گفت: مرحله کشوری بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی با شعار «آینده ساختنی است» در دو بخش قصه گویی صحنه‌ای و ۹۰ ثانیه‌ای در تهران و در آذر ماه برگزار می‌شود که این جشنواره شامل بخش قصه گویی مدرن، بخش ۹۰ ثانیه‌ای و بخش علمی است و اختتامیه آن نیز ۳۰ آذر ماه و در شب یلدا برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ی
 

بیست و دومین جشنواره بین المللی قصه گویی