سناتور آمریکایی: عربستان هم پیمان ما نیست

سناتور آمریکایی: عربستان هم پیمان ما نیستبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از تلویزیون المیادین، کریس کونز، سناتور دموکرات آمریکا گفت: این سخن ترامپ که می‌گوید منتظرم ببینم سعودی‌ها چه کسی را عامل حمله به تاسیسات نفتی آرامکو عربستان اعلام می‌کنند، مرا نگران می‌کند.

این سناتور آمریکایی افزود: اگر ترامپ بخواهد دست به هر اقدام نظامی بزند باید آن را به اطلاع کنگره برساند و آن را توجیه کند. بر اساس قانون اساسی آمریکا، تا زمانی که تهدید قریب الوقوعی وجود نداشته باشد رئیس جمهور نمی‌تواند آغازگر جنگ باشد. به کارگیری توان نظامی آخرین راه حل است.

وی ادامه داد: عربستان سعودی هم پیمان کشور ما نیست. کشتن خاشقجی و عملکرد سعودی در یمن باعث بروز تنش در روابط ما شده است.

سناتور کونز گفت: اگر مسئولیت ایران در حمله به تاسیسات آرامکو اثبات شود ما باید گزینه‌های خود را به دقت انتخاب و با هم پیمانانمان رایزنی کنیم.

انتهای پیام/