زمین‌خواری در تفرجگاه بیدمیری

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،علی صفا کرمی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت : بخشی از این اراضی ملی در قالب طرح‌های واگذاری به دستگاه‌های دیگر، چون جهاد کشاورزی واگذار شده است.

او با بیان اینکه در حال حاضر ساخت و ساز غیرمجازی در اراضی ملی این منطقه نداریم، گفت : تمام ساخت و ساز‌های صورت گرفته طبق مجوز ماده ۳ قانون بهره برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور در راستای تسطیح و خاکبرداری در جهت اجرای تعهدات و قرارداد منعقده برای احداث باغ واگذار شده است.

این مسئول افزود: این کار با تایید کمیته فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه صورت گرفته است.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: بر این اساس بخشی از زمین‌های منابع طبیعی در این منطقه به امور اراضی جهاد کشاورزی واگذار شده و امور اراضی نیز آن را در اختیار متقاضیان طرح‌های کشاورزی قرار می‌دهد.

کرمی مساحت کل اراضی ملی منطقه بیدمیری را ۴۰۰ هکتار عنوان کرد و گفت: تنها یک مورد ساخت و ساز در این منطقه ایجاد شده است و مربوط به احداث یک باغ است.

او مساحت ساخت و ساز صورت گرفته را حدود ۲.۵ تا ۳ هکتار عنوان کرد که در قالب واگذاری اراضی ملی به طرح‌های کشاورزی اختصاص یافته است .

 

 

انتهای پیام/د

اراضی ملی در قالب طرح‌های واگذاری به دستگاه‌های دیگر