طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  خورشت هویج یکی از اون دسته خورشت‌های لذیذی هستش که با ترکیبات مختلفی درست میشه از گوشت گرفته تا مرغ و همراه طعم دهنده‌هایی مثل آلو. اینجا میتونین طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو رو ببینین که خیلی راحت سریع و خوشمزه است.

طرز تهیه خورشت هویج با مرغ و آلو، مرحله‌به‌مرحله////ثباتی

مواد لازم :

سینه مرغ: ۱ عدد
هویج: ۴ عدد
آلو بخارا: حدود ۸ الی ۱۰ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۴۰ گرم
زعفران دم کرده به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این خورشت خوشمزه ابتدا مرغ، کمی روغن، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت میدیم تا رنگ مرغ برگرده.

۲. حالا رب رو هم اضافه کرده و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب هم از خامی دربیاد.

۳. هویج هارو خلالی خرد میکنیم.

۴. بعد هویج و کره رو به مواد اضافه میکنیم و با هم کمی تفتشون میدیم. کره باعث میشه تا این خورشت خیلی خوش‌طعم بشه.

۵. حالا آلو‌هایی که بهتره از قبل کمی خیس شده باشن رو هم اضافه میکنیم.

۶. حدود ۱ الی ۱ و نیم لیوان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه رو میبندیم و اجازه میدیم تا خورشت با حرارت ملایم بپزه.

۷. بعد از پخت خورشت بهش به مقدار لازم زعفرون دم کرده هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا خورشت غلیظ بشه و جا بیوفته.

۸. حالا خورشت آماده سرو کردنه.

منبع: برترینها

انتهای پیام/