۴ گروه بر ذبح بهداشتی دام نذری در پلدختر نظارت دارند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، رضا عسکری رئیس شبکه دامپزشکی پلدختر روز دوشنبه  اظهار داشت: بازرسان ما در ۴ گروه شامل ۲ اکیپ ثابت و ۲ اکیپ سیار بر ذبح بهداشتی و شرعی دام‌های نذری نظارت می‌کنند.

عسکری افزود: به منظور جلوگیری از شیوع بیماری‌های مشترک انسان و دام و اطمینان از سلامت دام بازرسان شبکه دامپزشکی پلدختر در گروه‌های سه نفره بر ذبح دام‌ها در تاسوعا و عاشورا نظارت دارند.

وی گفت: یک نفر به صورت ثابت به منظور پاسخگویی به سوالات مردم پلدختر و معمولان دراین ایام در محل این شبکه مستقر است.

رئیس شبکه دامپزشکی پلدختر از شهروندان و خیرین خواست دام زنده برای ذبح نذورات خود را از مراکز مجاز مانند میدان عرضه دام تهیه و تامین کنند.

عسکری از شهروندان پلدختر و معمولان خواست بر اساس اطلاع رسانی انجام شده و به منظور جلوگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام برای بازرسی از لاشه دام‌های ذبح شده و اطمینان از سلامت آن با شبکه دامپزشکی هماهنگی و همکاری کنند.

وی افزود: برای اطمینان از سلامت گوشت نذری و به ویژه جلوگیری از شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، حتی الامکان آن را در دمای ۴ درجه سانتی گراد به مدت ۲۴ ساعت نگهداری کنند و یا به مدت سه یا چهار ساعت در دمای فریز نگهداری و بعد از این مدت مورد استفاده قرار دهند.

رئیس شبکه دامپزشکی پلدختر گفت: این اداره آمادگی لازم برای هر گونه همکاری با مردم را دارد و شهروندان می‌توانند برای بازرسی کشتار نذورات در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی با شماره تلفن ثابت ۰۶۶۳۲۲۲۲۲۳۰ و تلفن همراه ۰۹۱۶۸۷۷۶۶۷۶ هماهنگی کنند.

عسکری افزود: شهروندان باتوجه به احتمال شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام سایر روز‌ها نیز از خرید هر گونه گوشت فاقد مهر دامپزشکی خودداری کنند.

انتهای پیام/ر

نظارت ۴ گروه بر ذبح بهداشتی دام نذری در پلدختر