انجیر ایذه در راه بازار است

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مصطفی هنرمندیان مدیر جهاد کشاورزی ایذه گفت: سطح باغات انجیر این شهرستان  ۲۷۰ هکتار است  و ارقام انجیر کشت شده ، سبز استهبان، کشکی و محلی است که هم اکنون کشاورزان در حال برداشت محصول خود هستند.

او افزود: عمده انجیر این شهرستان در روستا‌های سادات موسوی، سادات حسینی، شیوند و غریبی‌های بخش دهدز و مقداری نیز در بخش سوسن تولید می‌شود.

هنرمندیان بیان داشت: تازه خوری بصورت خشک، مربا، گرده خشک، بندانجیر و نوع محلی پازن انجیر تهیه شده و به فروش می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ایذه  تصریح کرد: پیش بینی می‌شود میزان تولید امسال این محصول باغی در این شهرستان ۲هزار و ۱۶۰ تن باشد.

انتهای پیام/م

برداشت انجیر در ایذه