فناوریی که با همت و تلاش اینبار از دل یک روستا سربرآورده

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،آقای کارشی مددجوی مهابادی دو ماهی است که با بهره گرفتن از دانش و پشتکار توانسته فناوری استفاده از انرژی خورشیدی را در روستای اگریقاش کاربردی کند.

او افزود: این دستگاه با استفاده از انرژی خورشیدی ۲۵ آمپر برق تولید می‌کند، از این برق تولیدی هم خودمان استفاده می‌کنیم و هم از فروش مازاد آن درآمدی برای خانواده به دست می‌آوریم.

احمدی مدیر توزیع برق شهرستان مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، گفت: مزایایی که پنل خورشیدی دارد  اول اینکه فضای کمی نیاز دارد وبرای تولید نیروگاهی به  مواد اولیه نیاز ندارد.

او افزود: بر همین اساس طبق تعرفه آزاد، از مشترکینی که تا ۵ کیلو وات نیروی خورشیدی احداث می‌کنند خرید خواهیم داشت و بسته به میزان تولید و با توجه به  شرایط موجود، میانگین کیلو وات ۸۹۰ تومان از مشترکین خریداری خواهد شد.

خضری رئیس کمیته امداد خمینی(ره) نیز در این زمینه گفت: پنل‌های خورشیدی یکی از برنامه‌هایی است که در سال ۹۸ در دستور کار قرار دادیم و ۲۵ طرح در این زمینه سهم مهاباد است. و خانواده های تحت حمایت می توانند با مراجعه به کمیته امداد امام خمینی در این زمینه تسهیلات دریافت کنند.

او اضافه کرد: راه اندازی مشاغل خانگی راهی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی و گام برداشتن در مسیر تولید است. راهی که با توسعه و ایجاد اشتغال پایدار هموارتر می‌شود.

انتهای پیام / س خ 

به کارگیری پنل خورشیدی در روستای اگریقاش مهاباد