برداشت انجیر از انجیرستان‌های خفر جهرم

برداشت انجیر از انجیرستان‌های خفر جهرمبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مسئول ترویج جهاد کشاورزی خفر گفت: متوسط سطح زیر کشت این محصول در بخش خفر ۳۷۰ هکتار و متوسط برداشت آن نیز بین ۲۰ تا ۲۵ تن در هکتار است که پیش بینی می‌شود به طور میانگین ۷ هزار و ۴۰۰ تن انجیر از انجیرستان‌های این منطقه برداشت شود.

فردی، فصل برداشت این محصول در خفر را از مرداد تا مهر ماه عنوان کرد و افزود: در هر هکتار از این محصول یک نفر به عنوان نیروی ثابت جهت آبیاری و ۳۰ کارگر فصلی نیز مشغول به کار هستند.

او ادامه داد: محصول انجیر این بخش به استان‌های دیگر از جمله تهران، اصفهان و هرمزگان نیز صادر می‌شود.

انجیر ازمیر، سفید، عسلی، سیاه و شاه انجیر از دیگر ارقام انجیر کشت شده در بخش خفر شهرستان جهرم است.
انتهای پیام/م

برداشت انجیر در جهرم