چشمی بازهم استقلالی می‌شود

چشمی بازهم استقلالی می‌شودبه گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از پایان هجدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران، روزبه چشمی بازیکن شماره چهار تیم استقلال با اتمام قراردادش از جمع آبی پوشان پایتخت جدا شد.

چشمی که از تعدادی از باشگاه‌های خارجی پیشنهاد‌های مختلفی دریافت کرده بود، هنوز تیم آینده خود را انتخاب نکرده و این در حالی است که فصل جدید تمام لیگ‌های معتبر آغاز شده است.

در روز‌هایی اخیر خبر‌هایی مبنی بر بازگشت روزبه چشمی به جمع آبی پوشان منتشر شد و روز گذشته در دیدار تیم‌های استقلال و فولاد، سیاوش یزدانی که قرار بود در لیگ نوزدهم پیراهن شماره چهار را بر تن کند، با شماره پیراهن دیگری در زمین مسابقه حاضر شد.

با توجه به تغییر شماره پیراهن یزدانی، می‌توان گفت مذاکرات مسئولان باشگاه استقلال و روزبه چشمی مراحل نهایی خود را طی می‌کند و این بازیکن به زودی به جمع آبی پوشان پایتخت اضافه می‌شود.

انتهای پیام/

چشمی به استقلال نزدیک شد