حضور دانش آموز اهوازی در جشنواره جابر بن حیان

صادق نیسی گمراوی سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک اهواز در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: جشنواره جابربن حیان جشنواره پروژه‌ها و ایده‌های خلاقانه در مقطع ابتدایی است که رکسانا منصفی دانش آموز دبستان غیر دولتی ذهن نخست با پروژه سمکا تشنه و مسموم توانست به عنوان نماینده استان خوزستان به مرحله کشوری این جشنواره راه پیدا کند.

او افزود: طرح این دانش آموز مبتنی بر لزوم تصفیه آب به صورت طبیعی و گیاهی است و در جشنواره جابرن حیاین دستاورد‌های دانش آموزان در زمینه‌های مختلف علمی در قالب تحقیق، آزمایش، طراحی و ساخت به معرض نمایش گذاشته می‌شود.  

نیسی گمراوی بیان داشت: شکوفایی ایده‌های خلاق بر اساس تاکیدات سند تحول بنیادین، تحقق اهداف علمی، تقویت مهارت‌های زندگی و اهداف نگرشی از اهداف برگزاری جشنواره جابربن حیان است.

 ایجاد روحیه پرسشگری و خلاقیت فردی و گروهی در بین دانش آموزان باید از طریق جشنواره جابربن حیان دنبال شود.

انتهای پیام/م

راهیابی اثر دانش آموز اهوازی به مرحله کشوری جشنواره جابربن حیان