فرودگاه مشهد، دومین فرودگاه پر تردد کشور
فرودگاه مشهد، دومین فرودگاه پر تردد کشوربه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، محمد باقر قاسم زاده مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: تیر ماه امسال چهار میلیون مسافر با ۳۴ هزار پرواز در فرودگاه‌های کشور جا به جا شدند.

او ادامه داد: حدود یک میلیون مسافر از این تعداد به وسیله شش هزار و ۲۳۱ عملیات پروازی در فرودگاه مشهد جا به جا شدند.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی گفت: در این مدت در بخش ارسال و پذیرش بار نیز فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد پس از فرودگاه امام خمینی (ره) با جا به جایی ۹ میلیون کیلوگرم بار جایگاه دوم را به خود اختصاص داده است.
 
قاسم زاده افزود: به طور میانگین در روز‌های عادی حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ عملیات پروازی در این فرودگاه بین المللی ثبت می‌شود.

سالانه بیش از ۱۰ میلیون مسافر، زائر و گردشگر داخلی و خارجی در فرودگاه بین المللی شهید هاشمی نژاد مشهد پذیرش می‌شوند و این فرودگاه سالیانه محل نشست و برخاست بیش از ۷۵ هزار پرواز است.
 
 منبع : ایرنا
 
انتهای پیام//ف.س

ثبت روزانه ۱۷۰ عملیات پروازی در فرودگاه مشهد