بسیاری از خبرنگاران تحت پوشش بیمه نیستند

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، ابوالفضل حکیم پور سرپرست فرمانداری فیروزه در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار در فیروزه گفت: بسیاری از فعالان عرصه خبر به عنوان خبرنگار آزاد زیرپوشش بیمه نیستند و تنها دلیل فعالیتشان در این عرصه عشق و علاقه است.

او ادامه داد: خبرنگاران متعهد به حفظ حرمت قلم، از فرصت‌ها و ظرفیت‌های هر شهرستان هستند که با استفاده از آن می‌توان مشکلات و فرصت‌ها را به خوبی و بدون نگرانی به مردم نشان داد.

سرپرست فرمانداری فیروزه گفت: امروز توسعه ارتباطات مورد توجه و تاکید اندیشمندان این حوزه است، زیرا کشور‌های توسعه یافته از طریق رسانه‌ها افکار خود را به دیگران القا می‌کنند.

حکیم پور افزود: در حوزه اقناع سازی، الگوسازی و معرفی ظرفیت‌ها برای توسعه بومی نیازمند رسانه‌های آگاهی دهنده هستیم تا مردم با مسئولان همگام و همراه شوند.
 
او تصریح کرد: تضعیف یا قطع ارتباط مدیران با خبرنگاران باعث از دست رفتن سرمایه‌های اجتماعی از جمله اعتماد مردمی می‌شود.

انتهای پیام//ف.س
 

قطع ارتباط مسئولان با خبرنگاران موجب از دست رفتن سرمایه‌های اجتماعی است