قدرت‌نمایی تانک ایرانی در مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه +فیلم

قدرت نمایی تانک ایرانی در میدان مسابقات بین المللی نظامی روسیه +فیلم

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی نظامی با عنوان «آرمی۲۰۱۹» از روز شنبه با شرکت ۲۲۳ تیم از ۳۹ کشور جهان در روسیه آغاز شد و تا ۲۶ مردادماه ادامه خواهد یافت. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی با اعزام ۱۳ تیم در رشته‌های مختلف زمینی، دریایی و هوایی و میزبانی از دو رشته غواصی عمیق و گشت جاده ای‌، حضور فعالی در این دوره از مسابقات دارند.

مسابقات بین‌المللی نظامی همزمان با ایران و روسیه در ۸ کشور دیگر، از جمله هند، چین، بلاروس، ازبکستان، قزاقستان، جمهوری آذربایجان، مغولستان و ارمنستان برگزار می‌شود.

تیم بیاتلون تانک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، رقابت‌های خود را با تیم های حاضر در مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه آغاز کرد و در نخستین مرحله موفق به کسب امتیازات لازم برای حضور در مراحل بعدی رقابت شد و حاضران در این مسابقه را انگشت به دهان کرد.

در ادامه ویدئویی از قدرت‌نمایی تانک ایرانی در میدان مسابقات بین‌المللی نظامی روسیه را مشاهده می‌کنید.

{$sepehr_media_10354960_400_300}

انتهای پیام/