عذرخواهی مجری سلام صبح بخیر از هواداران استقلال +فیلم

عذرخواهی مجری سلام صبح بخیر از هواداران استقلال +فیلمبه گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین کلهر مجری برنامه تلویزیونی سلام صبح بخیر که امروز بابت اظهارنظر جنجالی خود در مورد لوگوی باشگاه استقلال تهران خبرساز شده بود با انتشار ویدئویی سلفی از هواداران این تیم عذرخواهی کرد.

گفتنی است؛ صبح امروز کلهر در برنامه سلام صبح به خیر با لوگوی باشگاه استقلال شوخی کرد که با واکنش تند هواداران آبی روبرو شد و به دنبال آن نیز باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال به دلیل اظهارات مجری برنامه سلام صبح بخیر شبکه سه سیما در روز شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ با صدور اطلاعیه‌ای نسبت به این رفتار اهانت‌آمیز واکنش نشان داد.

پس از انتشار این اطلاعیه مجری این برنامه با انتشار ویدئویی ضمن دلجویی از هواداران این تیم از آنان عذرخواهی کرد. در ادامه این ویدئو را می‌بینید:

{$sepehr_media_10332795_400_300}
انتهای پیام/