تامین اعتبار برای بازسازی ۱۵۷ مدرسه سیلزده لرستان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  رضا زینی وند مقدم در جلسه ستاد پروژه مهر بیان کرد: ایجاد فضای فیزیکی مدارس و تهیه، تعمیر و تجهیز مدارس بخشی از سخت افزار پروژه مهر است.

وی اظهار داشت: امسال بخاطر سیل فروردین مشکلات اجرایی پروژه مهر در سطح استان مضاعف است.

وی اضافه کرد: در اثر وقوع سیل تعداد ۱۱۳ مدرسه به طور کامل تخریب شده است و ۳۱۰ مدرسه آسیب جدی دیده است و ۱۷۹ مدرسه تجهیزات خود را از دست دادند.

زینی وند مقدم گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و مدارس تعمیری به طور شبانه‌روزی شروع شده است و ۴۱ مدرسه توسط خیرین احداث می‌شود.

وی تاکید کرد: تخصیص اعتبار ۱۷۵ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس از طرف سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور و اعتبارات استانداری به مبلغ ۲۴ میلیارد ریال انجام شده که انتظار می‌رود موضوع تجهیز مدارس بهتر از گذشته انجام پذیرد.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان میزان جذب اعتبارات برای بازسازی مدارس را از محل خیرین ۸۶۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: همچنین برای بازسازی خسارت‌های ناشی از سیل مبلغ ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار توسط نوسازی مدارس به این امر اختصاص داده شده است.

انتهای پیام/د

بازسازی ۱۵۷ مدرسه سیلزده لرستان تامین اعتبار می‌شود