بسته حوادث امروز ۵ مرداد ماه ۹۸.
نگاهی به حوادث امروز شنبه ۵ مرداد در خوزستان

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، مهم‌ترین حوادث در نقاط مختلف استان خوزستان در روز شنبه ۵ مرداد ماه ۹۸ را در این بسته خبری مشاهده نمایید.

کشف کالای قاچاق در ایذه

 سردار حیدر عباس زاده فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: ماموران ایست و بازرسی دهدز شهرستان ایذه با رصد و کنترل دقیق خودرو‌های عبوری یکدستگاه کامیون حامل کالای قاچاق را شناسایی و متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از خودروی توقیف شده تعداد سه هزار و ۶۰۰ کلاه آتش نشانی، ۷۰۰ عدد فیلتر هوا، یکصد و ۱۲ عدد شیلنگ آتش نشانی، ۸۴۰ عدد نوار پارچه ای، یه هزار و ۶۰۰ عدد آب پاش، یکدستگاه یخچال فریزر، یکدستگاه ماشین لباسشویی، یکدستگاه ماشین ظرفشویی، ۲۴۰ عدد اتصالات شیلنگ، یک هزار تلق پلاستیکی و ۲۰ رول شب رنگ فاقد هرگونه مدارک گمرکی کشف شد.

سردار عباس زاده بیان داشت: کارشناسان ارزش کالای قاچاق کشف شده را بالغ بر ۲ میلیارد ریال برآورد کردند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شد.

شناسایی یک کلاهبردار در  ماهشهر

سردار حیدر عباس زادهفرمانده انتظامی خوزستان گفت: در پی دریافت نیابت قضائی از استان آذربایجان شرقی در خصوص انجام تحقیقات و شناسایی متهمان پرونده کلاهبرداری به پلیس امنیت عمومی، رسیدگی به این پرونده در دستور کار قرار گرفت.

وی بیان داشت:ماموران پلیس شهرستان ماهشهر دریافتند که فردی با وعده خرید ملک و باغ از ۴ نفر کلاهبرداری کرده است و با رصد اطلاعاتی محل اختفاء متهم را شناسایی کردند.

سردار عباس زاده بیان داشت: پس از هماهنگی با مرجع قضائی متهمر در یک عملیات غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر شد که در بازجویی پلیس تاکنون به کلاهبرداری از ۴ نفر به مبلغ ۱۰۰ میلیارد ریال با وعده خرید ملک و باغ اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی استان خوزستان هشدار داد: به افراد ناشناس که با وعده انجام معاملات سود آور و با ظاهری فریبنده و یا تبلیغات گمراه کننده قصد نزدیک شدن و اخذ سرمایه شما را دارند، اعتماد نکنید و در صورت مواجه شدن با این افراد، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اعلام نمایید.

انتهای پیام/م