معاون وزیر صمت:
تعداد خودرو‌های ناقص در کف پارکینگ‌ها کاهش یافت

تعداد خودرو‌های ناقص در کف پارکینگ‌ها کاهش یافتبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از صدا و سیما، فرشاد مقیمی معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امروز یکی از خودروسازان بزرگ وعده داده که طی هفته جاری تولید خودرو‌های ناقص را به صفر می‌رساند.


بیشتر بخوانید: لزوم تداوم همکاری‌های صنعت با دانشگاه 


وی با بیان اینکه تعداد خودرو‌های ناقص در کف پارکینگ‌ها در مقطعی به حدود ۱۰۰ هزار خودرو رسید، افزود: با اقدامات صورت گرفته طی چند مرحله این تعداد را کاهش دادیم.

مقیمی افزود: با اقدامات صورت گرفته در روز‌های آینده تولید خودرو‌های ناقص به حداقل می‌رسد.

وی با بیان اینکه تاخیری در تامین نقدینگی برای خودروسازان داشتیم، گفت: در بازه زمانی حدود ۵ هفته سعی می‌کنیم خودرو‌های ناقص مانده در پارکینگ، با تامین قطعات به مردم تحویل شود.

مقیمی با بیان اینکه همه قطعات کسری خودرو‌ها شناسایی شده است، افزود: بخش‌های مختلفی را برای تامین این قطعات پیش‌بینی کرده‌ایم، اما از زمان سفارش قطعه تا تولید و ورود آن به کارخانه کمی زمان نیاز است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با تامین قطعات و ورود آن‌ها به خط تولید میزان عرضه در بازار نیز بیشتر خواهد شد و شاخص‌های قیمتی نیز نشان از کاهش نسبی قیمت خودرو در بازار دارد.

انتهای پیام/

کاهش نسبی قیمت خودرو در بازار