اختصاص ۵ درصد از سهم بودجه شهرداری‌ها به آموزش و پرورش
به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، هادی حق شناس استاندار گلستان در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان گلستان گفت: با توجه به محدودیت منابع مدارس استان و پایین بودن سهم سرانه دانش آموزی، تلاش می‌کنیم منابع جدید برای کمک به مدارس تعریف کنیم تا این مبالغ افزایش یابد.

وی ادامه داد: یکی از این راهکار‌ها استفاده از ظرفیت درآمد‌های کمیسیون‌های ماده ۱۰۰ و ماده ۵ شهرداری هاست که می‌توانند بخشی از درآمد‌های ناشی از تخلفات دریافتی را به مدارس اختصاص دهند.

حق شناس گفت:برای شهرداری‌ها، اختصاص ۵ درصد از سهم بودجه شهرداری‌ها به آموزش و پرورش یک تکلیف است که باید در اختیار آن قرار بگیرد و ما نیز بر این موضوع نظارت خواهیم کرد.

وی افزود:در حال حاضر، استان گلستان ۲۰ هزار معلم دارد که ۵۰ درصد آن‌ها تا ۱۰ سال آینده بازنشسته می‌شوند و باید از حالا برای جایگزینی آن‌ها تدابیری اندیشیده شود.

حق شناس گفت: تلاش می‌کنیم سهم استان را برای جذب معلم جدید افزایش دهیم تا این کمبود جبران شود.

وی افزود: مهمترین و اصلی‌ترین تولید، تولید علم و دانش است که در مدارس و دانشگاه‌ها اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام/م
 
 

۵ درصد از سهم بودجه شهرداری‌ها به آموزش و پرورش ، تخصیص یابد