کشف ۶۰ هزار لیترسوخت قاچاق در ریگان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  سرهنگ ناصر فرشید، جانشین فرماندهی انتظامی استان کرمان گفت: در تداوم طرح‌ها و تدابیر مبارزه با کالا و سوخت قاچاق، ماموران پلیس آگاهی ریگان با رصد و انجام کار اطلاعاتی از عبور یک محموله سنگین سوخت قاچاق از محور‌های حوزه این شهرستان مطلع شدند.

وی افزود: در این راستا ماموران پلیس آگاهی با بهره گیری از ظرفیت عملیاتی خود ۲ دستگاه تانکر حامل سوخت را در محور اصلی شهرستان ریگان متوقف کردند.

سرهنگ فرشید بیان داشت: در این عملیات ۶۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق که از نقاط مرکزی کشور به مقصد استان‌های شرقی و نهایتا انتقال به خارج کشور بارگیری شده بود، کشف و در این رابطه ۳ متهم دستگیر شدند.

وی با اشاره به تشکیل پرونده و تحویل این متهمان به مراجع قضائی تصریح کرد: کشف این محموله در سایه کار اطلاعاتی و تدابیر شبانه روزی رده‌های انتظامی، نشانگر عزم جدی پلیس در عرصه مبارزه با سوخت قاچاق است که تلاش می‌شود این سرمایه‌های ملی برای نسل‌های امروز و فردای میهن عزیزمان حفظ شوند.
انتهای پیام/ی

کشف سوخت قاچاق در ریگان