معاون شورای عالی صلح:
توافق با طالبان منجر به ایجاد صلح واقعی در کشور نمی شود

توافق با طالبان منجر به ایجاد صلح واقعی در کشور نمی شودبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالخیبر اوچقون، معاون شورای عالی صلح افغانستان طی سخنانی اعلام کرد که رسیدن به توافق با طالبان نیز منجر به صلح واقعی در این کشور نمی شود.

وی اظهار داشت: دولت افغانستان و جامعه بین المللی پس از رسیدن به توافق با طالبان، مبارزه علیه تروریسم را ادامه خواهند داد زیرا ده ها سازمان های تروریستی در افغانستان فعالیت دارند که تهدیدی جدی برای امنیت منطقه می باشند.

معاون شورای عالی صلح افغانستان افزود: شورای عالی صلح خود را به عنوان یک میانجی در گفتگو میان حکومت افغانستان و طالبان قرار داده است.

وی همنین تاکید کرد که کشورهای همسایه از جمله روسیه، چین، ایران و پاکستان باید در پروسه صلح افغانستان شرکت داشته باشند.

گفتنی است که هفتمین دور مذاکرات طالبان و آمریکا از روز شنبه (8 سرطان/ تیر) در دوحه پایتخت قطر آغاز شده است.

انتهای پیام/