۳۲ واحد متخلف صنفی در شهرستان دیّر جریمه یا تعطیل شدند

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، احمد آخوندی افزود: در سه ماه امسال، هزار و ۷۵۰ بازرسی با حضور کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت پذیرفت که تعداد ۳۲ واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی و  پس از طی مراحل قانونی پنج واحد بسته شدند.

وی ادامه داد: همچنین در سه ماه نخست امسال بیش از ۱۶۸ تن مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف انسانی در شهرستان دیّر معدوم شد.

وی ادامه داد: این کالا‌ها بیشتر مواد غذایی صادراتی بود که از کشور مقصد مرجوع شده و شامل سیب‌زمینی، کاهو، فلفل دلمه، هندوانه، گوجه‌فرنگی، انار، لیمو، گل‌کلم، خرما، بادمجان و خربزه بوده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر گفت: در همین مدت نیز ۳۳۸ نمونه‌برداری از مواد غذایی صورت گرفت که ۱۸ مورد از آن نامطلوب گزارش شده و با متصدیان برخورد قانونی صورت گرفت.

آخوندی با تأکید بر استفاده از دستگاه‌های سیار سنجش سلامت مواد غذایی گفت: از این دستگاه‌ها در محل‌های تهیه و توزیع مواد غذایی استفاده می‌شود و شامل آزمایش روغن، شوری‌سنج، دماسنج نفوذی و لیزری و بار میکروب سنج است که در صورت تائید نشدن سلامت محصول بلافاصله اقدام قانونی صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: در سه ماه نخست امسال، ۵۷۶ مورد آزمون سلامتی با دستگاه‌های سیار سنجش انجام گرفته است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دیر یادآور شد: تهیه، توزیع و نگهداری مواد غذایی سالم و بهداشتی از اهمیت خاصی برخوردار است و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید دارای شرایط بهداشتی لازم باشند تا مردم بتوانند با آرامش خاطر مواد غذایی مورد نیاز خود را تهیه کنند.

انتهای پیام/ک

بیش از ۱۶۸ تن مواد غذایی فاسد در دیّر معدوم شد