کوره سنتی غیرمجاز زغال در روستای دهنو گودرز دهستان ریگ از توابع شهرستان لردگان تخریب شد.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، آیت حسنی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری لردگان از تخریب یک واحد کوره سنتی غیرمجاز زغال در روستای دهنو گودرز دهستان ریگ این شهرستان خبر داد.
وی ادامه داد: این کوره توسط جوامع محلی و همیاران طبیعت شناسایی و به نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی اطلاع رسانی شد.
حسنی افزود: از آنجا که متخلفان زغال گیری پس از قرار دادن درختان در کوره، محل را ترک کرده بودند، مأموران موفق به شناسایی و دستگیری آنان نشدند.
وی یادآور شد: بر اساس ماده ۴۹ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل و مراتع مصوب سال ۱۳۴۶، احداث هر گونه کوره زغال در مجاورت جنگل ممنوع و منوط به دریافت مجوز از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری میباشد.
حسنی اضافه کرد: همچنین با دستور مقام قضایی، حدود ۷۰۰ کیلوگرم زغال غیرمجاز در قالب ۳۳ گونی در بخش فلارد این شهرستان کشف و جمع آوری شد.
وی اظهار داشت: این اقدامات در راستای جلوگیری از تخریب جنگلها و قطع درختان صورت گرفت.
گفتنی است؛ در حال حاضر ۳۰۷ هزار هکتار جنگل در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که حدود ۵۲ درصد آن معادل ۱۵۷ هزار هکتار در شهرستان لردگان قرار دارد.
انتهای پیام/خ
احداث کوره زغال در مجاورت جنگل ممنوع است