شهریار و جذب دو بازیکن سنگالی برای نیم فصل دوم

علی اصغر یعقوبی مدیر اجرایی شهریار ساری در حاشیه بازی دیروز مقابل شهرداری سمنان در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،گفت: از آنجاییکه هدف در این فصل بقا در لیگ برتر است، از عملکرد تیم راضی هستیم.

وی با پذیرفتن نوسان تیم در نیم فصل اول و باخت‌های پیاپی افزود: از یک طرف در ترکیب شهریار بازیکنانی بازی می‌کنند که در این رشته تجربه نداشتند و از طرف دیگر کادرفنی تیم هم در امر مربیگری تازه کار هستند و با همه این شرایط ایستادن در رتبه هشتم قابل قبول بوده است.

یعقوبی گفت: هر تیم در نیم فصل می‌تواند سه بازیکن جذب کند که ما با دو بازیکن سنگالی توافق کردیم و یقینا با حضور آن‌ها و بازگشت بازیکنانی نظیر علیجانی که از مصدومیت بازگشتند، تیم سیر صعودی خود را طی می‌کند.

مدیر اجرایی شهریار در پایان از هواداران صبور ساروی و حمایت‌های بی نظیر آن‌ها تشکر کرد و گفت: در حال سپری کردن فصل سختی هستیم که با حمایت هواداران به ادامه راه امیدوارتر شدیم، اما قول می‌دهیم برای فصل آینده تیمی با صلابت و قدرتمند در حد نام شهریار و ساری تدارک ببینیم تا مثل گذشته با حضور گرم و پرشور هواداران هیجان به ورزشگاه داراب بازگردد.
انتهای پیام/س
 

شهریار نیم فصل دوم جان تازه می‌گیرد