دیمیتری پسکوف خبر داد؛
درخواست مسکو برای خویشتنداری طرف‌های درگیر در خاورمیانه در پی اعزام نیروهای آمریکایی به منطقه

درخواست کرملین برای خویشتنداری طرفین در پی تصمیم آمریکا برای اعزام نیرو به خاورمیانهبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در پی طرح آمریکا در زمینه افزایش نیروهای آمریکایی در خاورمیانه، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد کرملین از تمامی طرف‌های درگیر می‌خواهد خویشتنداری کنند.

پسکوف خطاب به خبرنگاران گفت: با اطمینان از همه طرف‌ها می خواهیم خویشتنداری کرده و ترجیح می‌دهیم شاهد هیچ اقدامی نباشیم که تنش‌های جدیدی را در منطقه‌ای که هم اکنون آرام نیست، ایجاد کند.

همچنین سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه نیز پیشتر از طرح آمریکا برای افزایش نیرو در خاورمیانه ابراز نگرانی و اعلام کرد این مسأله خطر درگیری‌ها را افزایش می‌دهد.

گفتنی است پاتریک شاناهان، سرپرست وزارت دفاع آمریکا شب گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پی درخواست ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) اجازه دادم یک هزار سرباز دیگر برای اهداف دفاعی و برای مقابله با تهدیدات دریایی، زمینی و هوایی به خاورمیانه اعزام شوند.

انتهای پیام/