برداشت لوبیای کشاورزی در باغ‌های گیلان آغاز شد

برداشت لوبیای کشاورزی در باغ‌های گیلان آغاز شدبه گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، ابراهیم اکبرزاده، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان امروز گفت: برداشت لوبیای کشاورزی بهاره در ۴ هزار و ۸۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان آغاز شد.

وی افزود: پیش بینی می‌شود تا نیمه تیرماه بیش از ۱۹ هزار تن پیله‌تر لوبیای کشاورزی از مزارع برداشت شود که ۵ درصد بیشتر از پارسال خواهد بود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، علت افزایش محصول را افزایش بارش باران اعلام کرد و گفت: ۱۶ هزار بهره بردار کشاورزی امیدوارند با فروش برداشت لوبیای کشاورزی بهاره ۱۳۵ میلیارد تومان درآمد کسب کنند.

ابراهیم اکبرزاده افزود: شهرستان‌های رشت، تالش، صومعه سرا و آستانه اشرفیه از مهمترین مناطق تولید لوبیای کشاورزی در گیلان است.

وی با بیان اینکه، لوبیای کشاورزی پاچ باقلا در استان گیلان در ۲ فصل بهار و پاییز کشت می‌شود، تصریح کرد: گیلانی‌ها به لوبیای کشاورزی، پاچ باقلا می‌گویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده می‌کنند.

 

انتهای پیام/م.ع

آغاز برداشت لوبیای کشاورزی در باغ‌های گیلان