شهروندخبرنگار نهاوند؛
مراحل پخت غذای زمستانی ترخینه در نهاوند + فیلم

به گزارشگروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، مراحل پخت غذای زمستانی ترخینه در شهرستان نهاوند هر سال در اوایل تابستان انجام می‌شود.

این غذای محلی متشکل از دوغ ترش، گندم آسیاب شده، زردچوبه، سبزی جات، فلفل و دیگر افزودنی‌های تهیه می‌شود که سپس در آفتاب خشک و در زمستان مورد استفاده قرار می‌گیرد. و همچنین در تابستان نیز به عنوان دسر استفاده می‌شود.

منبع: حسن سهرابی – نهاوند


بیشتر بخوانید: نمایشگاه غذای محلی و صنایع دستی + تصاویر 


 

{$sepehr_media_10074679_400_300}

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

فیلمی از مراحل پخت ترخینه در شهرستان نهاوند