رقابت های بدمینتون جام رمضان در زاهدان

رقابت های بدمینتون جام رمضان در زاهدانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،رئیس هیات بدمینتون سیستان و بلوچستان گفت: رقابت‌های بدمینتون «جام رمضان» ویژه بانوان در زاهدان برگزار شد.

مهرداد عرب اول  اظهار داشت: در این دوره از رقابت‌ها ۳۰ ورزشکار بانوی زاهدانی شرکت کردند که در پایان تیم‌های بزرگسالان و تیم نوجوانان هیات بدمینتون و دانشگاه علوم پزشکی به ترتیب عناوین نخست تا سوم را از آن خود کردند.

وی ادامه داد: ستایش سفیدی و رقیه یوسفی در بخش انفرادی آزاد عناوین نخست و دوم و فاطمه شاکری و سوگند سفیدی به طور مشترک عناون سوم را کسب کردند.

رئیس هیات بدمینتون سیستان و بلوچستان گفت: سمانه اسماعیلی و مهری کیخوایی در دوبل آزاد مدال طلا، ستایش سفیدی و فاطمه شاکری مدال نقره و زینب مشهدی، فاطمه مشهدی، فاطمه رأفت و رقیه یوسفی مدال برنز را به دست آوردند.

انتهای پیام/گ

رقابت های بدمینتون در زاهدان