پرسپولیس از کی‌روش و یزدانی شکایت می‌کند

پرسپولیس از کی‌روش و یزدانی شکایت می‌کندبه گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در چارچوب مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جام حذفی فوتبال ایران، تیم‌های سپاهان و پرسپولیس در ورزشگاه نقش جهان به مصاف هم رفتند که در پایان یک دیدار جنجالی، شاگردان برانکو ایوانکوویچ به پیروزی یک بر صفر رسیدند.

در این دیدار بازیکنان ۲ تیم درگیری‌هایی با هم داشتند و کی‌روش استنلی و سیاوش یردانی به بازیکنان پرسپولیس فحاشی کردند که دوربین‌های تلویزیونی نیز این تصاویر را ضبط کردند و از سویی دیگر قلعه نویی و بازیکنان سپاهان نیز معتقد بودند، بازیکنان پرسپولیس به آن‌ها فحاشی کرده اند.

طبق اعلام مدیر رسانه‌ای پرسپولیس، این باشگاه و کمیته حقوقی در حال بررسی است تا از این ۲ بازیکن شکایت کنند و برای پیگیری نیز با خمارلو تماس گرفتیم و او در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در این باره بیان کرد: هنوز اتفاقی رخ نداده و در حال بررسی هستیم و از طریق سایت باشگاه اطلاع رسانی خواهیم کرد.

انتهای پیام/

حواشی دیدار تیم‌های پرسپولیس و سپاهان