امام جمعه کازرون که بود؟

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حجت الاسلام خرسند امام جمعه کازرون، تحصیلات دوره ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را در شهرستان کازرون گذرانده و پس از آن به واسطه علاقه‌ای که از کودکی به روحانیت داشت، در مهرماه سال ۱۳۶۴ وارد حوزه علمیه کازرون شد.

دروس سطح را در حوزه علمیه کازرون از محضر حضرات آیات ایمانی، بنیادی و حضرات حجت الاسلام والمسلمین حمیدی، کرمانی و هدایتی گذراند و بعد از عزیمت به قم درس کفایه را نزد حضرات حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد فاضل لنکرانی و مرحوم فاضل هرندی خواند. در مقطع درس خارج از محضر حضرت آیات عظام مکارم شیرازی، جعفر سبحانی و نوری همدانی و حضرت آیت‌الله حاج شیخ محسن فقیهی کسب فیض کرد.


بیشتر بخوانید: امام‌جمعه کازرون به قتل رسید +تصاویر


مرحوم خرسند از سال ۱۳۶۲ در حالی که در کلاس اول دبیرستان مشغول به تحصیل بود، به جبهه اعزام شد و تا پایان جنگ به صورت متناوب در جبهه حضور داشت. وی ۳ مرتبه مجروح شد و دارای ۲۰ درصد جانبازی بود.

حجت الاسلام خرسند در دهه ۸۰ امام جمعه شهرستان کازرون شد.

وی همچنین در فعالیت‌های سیاسی نیز فعال بود و در سال ۹۱ مجددا عضو شورای مرکزی حزب موتلفه شد.

گفتنی است، حجت الاسلام خرسند امام جمعه کازرون در ساعت ۳ و ۳۰ دقیقه بامداد امروز به دست شخصی با هویت معلوم به قتل رسید.

انتهای پیام/چ

سوابق حجت الاسلام خرسند امام جمعه کازرون